BUM CATERING

Snadbevanje Restorana I Kantina

061/15-32-815

Biće nam zadovoljstvo da nas lično kontaktirate.​

Snadbevanje Restorana I Kantina

POSEDUJETE KOMPANIJU SA VELIKIM BROJEM ZAPOSLENIH I POTREBAN VAM JE SOPSTVENI RESTORAN, MI SMO PRAVO REŠENJE ZA VAS. -BEZ TROŠKOVA OPREMANJA I ODRŽAVANJA!!!

BILO DA STE VLASNIK KOMPANIJE SA VELIKIM BROJEM ZAPOSLENIH ILI VLASNIK UGOSTITELJSKOG OBJEKTA A IMATE POTREBE ZA TOPLIM KUVANIM OBROCIMA I ODGOVARAJUČIM TERMO UREĐAJIMA ZA OČUVANJE SVEŽINE MI SMO PRAVO REŠENJE ZA VAS.

Bum Catering proizvodi kuvane obroke za dalju prodaju ili upotrebu i u zavisnosti od vrste isporučuje u specijalnim termo boxovima gotove tople pripremljene obroke.Hrana u zavisnosti od svoje vrste i načina pripreme dostavlja se topla ili hladna, i sprema se za dalju isporuku ili skladišti u termo linijama za odžavanje temperature i svežine. 

Na osovu zahteva definišemo Vaše potrebe i u roku od 72 sata dobijate precizan plan i program funkcionisanja kantine/restorana u Vašoj kompaniji kao i kompletan meni za aktuelni period. Sistem plaćanja moze da funkcijoniše preko kompanije uz specijalne pogodnosti (plaćanje toplog obroka uz ugovor po tržišno nižim cenama) ili individualno po zelji zaposlenih.

Bez troškova. Ukoliko se odlučite za ovaj korak i ostvarite saradnju sa nama, nemate više apsolutno nikakv trošak u daljem procesu opremanja restorana, sav trošak za opremanje brigu o kompletnom invertaru, osoblju i dostavi preuzimamo mi. Važno je da unutar kompanije obezbedite prostor koji može da služi u ove svrhe povrsine od preko 50m2 u zavisnosti od broja zaposlenih po serviranju.