O nama

BUM CATERING

Sastavni je deo BUM grupe koja više od 10 godina posluje u oblasti proizvodnje i prodaje hrane, kako u svojim maloprodajnim objektima tako i snabdevanjem restorana svih vrsta, osnovnim sirovinama za uspešno poslovanje.

Jedan smo od retkih, totalno autonomnih keteringa u regionu koji poseduje sopstvenu proizvodnji i preradu mesa, sopstvenu proizvodnju peciva i kolača pa smo samim tim spoljni faktor uticaja na sam kvalitet hrane koju pripremamo doveli do minimuma. 

Sa nama ste sigurni.

SIGURNOST

Posedujemo sopstvenu proizvodnju i preradu mesa, sopstvenu proizvodnju peciva i kolača, pa smo samim tim maksimalno smanjili spoljni uticaj dobavljača na sam kvalitet obroka koje isporučujemo. Kapacitet kuhinjskog bloka je preko 1000 obroka po smeni. Sve namirnice se skladište i prerađuju pomoću najsavremenije opreme i tehnologije. Priprema obroka se vrši na visokom higijenskom nivou i strogo kontroliše. Hrana se pakuje u polipropilenske posude, a uz obrok vam dostavljamo jednokratni pribor za jelo. Mi vodimo računa o kvalitetu svake namirnice i obroka kao i poslovanja uopšte, što dokazuje posedovanje HACCP-a, i ponosno možemo tvrditi da je takav način poslovanja najbezbedniji za naše korisnike, upravo sa stanovišta zdravstvene ispravnosti.

TRANSPORT

Posedujemo 3 vozila za distribuciju hrane, 2 prosečne nosivosti 600 kg, 1 nosivosti 900 kg, sa organizacijom transporta kroz 3 linije za razvoz, koje su aktivne u 3 navrata, tj 3 puta dnevno, ukupnog kapaciteta preko 2000 obroka na dan.

DOSTAVA

Za kompanije koje žele da svojim zapselnima obezbede svakodnevni obrok, napravili smo precizan sistem naručivanja i dostave na nedeljnom, dvonedeljnom ili mesečnom nivou. Takozvane periodične jelovnike radimo uvek i isključivo uvek u saradnji sa korisnikom ketering usluge a sve u cilju zadovoljenja njegovih potreba. Obroci su pakovani u posudama za jednokratnu upotrebu sa jednokratnim priborom i salvetom. Dostava se vrši svakog radnog dana od 09h do 16h. Dostava je uključena u cenu obroka.