BUM CATERING

ISHRANA ZAPOSLENIH

061/15-32-815

Biće nam zadovoljstvo da nas lično kontaktirate.​

Ishrana zaposlenih

Ukoliko brinete o Vašim zaposlenima i želite da im na radnom mestu obezbedite svež, topao i kuvani obrok, naš stručni tim kuvara će vam ponuditi preko 20 različitih jela u toku dana. Vaše je samo da odaberete. Brinite o zapolsenima, sarađujete sigurno.

Bum Catering je ishranu zaposlenih/koorporativni ketering svrstio je u prioritetne ponude tako da je meni koji je namenjen za koorporativni ketering sačinjen iz čak 3 različita menija sa preko 20 različitih kuvanih jela u toku dana. U ponudi su Klasik, Standard i Premium meni.
Svaki od od obroka bez obzira na vrstu menija, po vašoj želji možete dobiti u nepovratnoj ambalaži sa odgovarajućim priborom, ili u toplim posudama sa gorionicima i adekvatnim priborom za jelo. 

Uz svaki naš obrok obavezno ide prilog, salata i hleb i ne naplaćuju se dodatno.

Svi naši obroci precizno su isplanirani i sklopljeni po ideji da i zaposleni koje obavljaju najteze fizicke poslove mogu da zadovolje svoje dnevne potrebe.
Bum Catering, kompletne kuvane obroke može dostaviti na željenu adresu bilo da je reč o sedištu kompanije, filijali ili terenskom radu u vreme koje zaposlenima najviše odgovara.

Kapacitet kuhinje: do 2000 kuvanih/toplih obroka po smeni, do 1000 dezerta po smeni, do 2000 hladnih obroka po smeni.

Prevoz vršimo tri puta na dan, vozilima specijalizovanim za prevoz hrane, kapaciteta do 3000 kom.