BUM CATERING

Dekorativni KETERING

061/15-32-815

Biće nam zadovoljstvo da nas lično kontaktirate.​

Dekorativni ketering

Budite počasni gost na svom slavlju. Kada je reč o proslavama bilo kog tipa ne dozvolite da bilo šta prepustite slučaju. Naš stručni tim će Vas salsušati, detaljno analizirati Vaše želje i potrebe i profesionalno pristupiti najidealnijem rešenju za Vaš zahtev. Bilo da je vaša proslava tematskog tipa, stanadrna proslava, event, kompanijska proslava, dozvolite nam da Vam olakšamo i pobrinemo se da Vaša proslava bude upamćena, luksuzna i jedinstvena.

Svaki vaš zahtev kretavno ćemo ralizovati i servirati na proslavi, na nas se mozete osloniti za apsolutno celokupnu organizaciju jela, pića,dezerta kao i kompletnog osoblja koje Vam stoji na raspolaganju.

Mozete birati više načina serviranja, drvo/metal/porcelan, na bazi svedskog stola ili pojedinačne ponude po gostu. Za svaku našu ponudu posedujemo odogvarajuće postavke i NE NAPLAĆUJE SE DODATNO bez obzira na broj gostiju.

Čist osecaj hedonizma i bogati ukusi svakog zalogaja daće sasvim drugu dimenziju svim vašim proslavama. Opustite se. Uzivajte, pozovite vaše prijatelje.